Aktuális Euro árfolyamok


Nem kizárólag a tőzsdézőket érinti az euro kurzusa, tudniillik sokunknak van (még) devizahitele, de az országhatárokon túl vagy a nemzetközi webáruházakban vásárolt árukat euroban is ki lehet kifizetni.

Külföldön dolgozol, netalán nagy útra indulsz, euroba fektetnél, vagy szimplán a szomszédos országok egyikében tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Így az árfolyam kevesek számára közömbös.

(Köztudottan bevezetése óta az euro - az európai egységes valuta - a második legjelentősebb tartalékvaluta, valamint a második legnagyobb tranzakciót lebonyolító pénznem az amerikai dollár után, emellett a világon a legnagyobb összértékben jelen levő valuta.)

Lényeg a lényeg, szeretnéd tudni milyen friss euro árfolyammal számolhatsz.

Honlapunkon segítségként publikáljuk a főbb magyar bankok (pl. OTP)és az MNB hivatalos, friss napi euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Egyebek mellett az is megfigyelhető, hogy az egyes bankok kurzusai mennyire különböznek az aranyközépútnak minősülő MNB középárfolyamtól, tehát milyen százalékkal dolgoznak.

Emellett olvashatók a kiválasztott pénzintézetnél a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) érvényes váltási árfolyamok is.

Egyéb pénznemek mellett mindenekelőtt az euro korábbi időszak árainak hullámzásáról diagram ad áttekinthető képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-06-06 14:38