Magyar lottó nyerőszámok

Mindannyian ismerjük a többéve üzemelő népszerű hazai lottójátékokat. És az aktuális lottó nyerőszámokat és nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az 5-ös lottó, a 6-os lottó, és a Skandi lottó esetében az eheti nyertes számok, nyeremények és statisztikai adatok a megszokott heti sorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Leellenőrizheted, hogy a fixen megjátszott számaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az eddigi 5-ös lottó, 6-os lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó esetében a sorsolásokon a gömbből kisorsolt lottószámok milyen ismétlődéssel jelentek meg az adott lottó játék eddigi története alatt a meghatározott év, vagy az utolsó telitalálat óta eltelt időben.
Ha most senki nem vitte el a jackpotot, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódási folyamatát is nyomon követheted.

Ha nem csak a lottószámaiddal próbálnál szerencsét, úgy a mindenkor friss lottókhoz kötődő különsorsolások köréből is válogathatsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó tipp-játékunkban fény derül arra, hogy hétről hétre melyek a tippelők által megjelölt leginkább előforduló nyerőszámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számsorsolásokon.

Amennyiben lenne véleményed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő vélt csalásról, akkor egy szabad fórumot használva egyszerűen megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő beírásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-01-11 19:42