Szélsebes és kedvező árú Futárszolgálat

Van remek futárszolgálat kevés darabszámú csomagküldéshez. Nagy nehézség, hogy a futárszolgálatok kedvezményes árakat a feladott csomagok mennyisége alapján adnak. Csekély darabszámú csomagküldés esetén rettenetesen borsos árú lesz a kiszállítás díja. Megoldható a probléma egy modern felfogású futárszolgálat eljárással

Gls Futár - A tömeges alkalmazás másik sajátossága, hogy olcsóbb költséget lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, ha egyetlen gépjárművet akar venni, akkor nem sok kedvezményt kap. Még több a Post Solutions Kft. DPD futár weboldalán. Azonban mi van abban az esetben, ha összefogunk, és egyszerre harminc autóra adunk le rendelést? Egymást letaposva tolonganak jobbnál jobb ajánlatokkal. Ugyanilyen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A honlapukon bővebb felvilágosítást kap. Mindenkinek csak ajánlhatom.


A csomagfeladás ára egyre olcsóbbá válik. Hála a mai logisztikai rendszereknek. Minél több ember használja az internetes csomagfeladást, annál egyszerűbb és hatékonyabb a küldemények szállítása. Képzelje el, míg egy évtizeddel ezelőtt alig-alig lehetett csomagküldő autót látni, ma már tucatjával látni az országban mindenfelé. Ennek okán jellemzően másnapra a címzettnél van a küldemény.

Napjainkban a csomagfeladás nagyon fontos része, hogy ajtótól ajtóig kézbesítsék a csomagot. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell tenni a lábát az ajtón. A futár csönget, elviszi a küldeményt egészen a címzett ajtajáig. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, mert rengeteg pénzt és fáradtságot lehet megtakarítani a háztól-házig kiszállítással. A forró nyári kánikulában vagy a fagyos téli délelőttökön nagyon hosszúra elnyúlt sorbaállás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ámbár a háztól-házig szállítással kényelmesen végezheti munkáját cégében, miközben a futár személyesen viszi a küldeményt.

Kategóriák: futárszolgálat, csomag feladás, futár szolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-08-29 17:15