Internetes csomag küldés: futár ötletek

Van egy rutinos futárszolgálat kis darabszámú csomag feladáshoz. Hatalmas gond, hogy a futárszolgálatok megfizethető díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján adnak. Elenyésző darabszámú csomagküldés esetében elképesztően drága költség lesz a csomag feladás díja. Megoldható a baj egy remek csomagfeladás stratégiával

Mpl Futár - A csomagfeladás ára egyre kedvezőbbé válik. Hála a modern logisztikai rendszereknek. Minél többen használják az online csomag feladást, annál könnyebb és hatékonyabb a csomagok szállítása. Képzelje el, míg 10 évvel ezelőtt alig lehetett csomagküldő futárt látni, ma már tucatjával találni az országban mindenfelé. Emiatt jellemzően másnapra a címzettnél van a csomag.


A tömeges alkalmazás másik sajátossága, hogy kedvezőbb árakat lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, ha egyetlen autót akar venni, akkor nem sok árengedményt kap. Ám mi van akkor, ha összefogunk, és egyszerre 30 autóra adunk le rendelést? Egymást eltiporva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb árakkal. Ugyanilyen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. GLS futárszolgálat, csomag háztól házig kulcsfontosságú az embereknek. A honlapukon részletesebb tájékoztatást kap. Mindenkinek csak ajánlhatom.

A mai gyors csomag küldés már rendkívül kényelmes és kedvező árakat biztosít. Csomagfeladásra nem csak magánemberként, hanem vállalkozásoknak online megrendelési lehetőség esetén is egyaránt igény van. A szüntelen növekvő igények miatt gyorsan fejlődik ez a szektor. A kereslet teljesítésére újabb és újabb eszközök születnek.

Kategóriák: csomag feladás, futár, csomagfeladás

Forrás: bestposta.hu, 2016-09-25 14:57