Hogyan óvja meg életét a zöld tea?

Kiemelkedő antioxidáns tartalma eredményeképp a zöld tea vásárlása nagymértékben ajánlott annak, akinek fontos egészsége megóvása. A zöld teában meglévő antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megóvja egészségünket a szabad gyökök szerfelett károsító hatásaitól

Zöld tea - Diétában is kulcsfontosságú feladata van a zöld teának. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a zöld teában fellelhető molekulák kedvezően befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A fölös kilók leküzdésében kulcsfontosságú funkciója van a zöld tea anyagcserére gyakorolt jótékony hatása. Mindennapos mozgással kombinálva a zöld tea fogyasztása még kiugróbb testsúly csökkenést okoz. Gyorsítja az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be létfontosságú szerepet.

Mindenki tudja, hogy a zöld tea számos antioxidáns vegyületet tartalmaz. De miért is kardinális egészségünk védelme céljából? Az antioxidánsok szervezetünk egyik kardinális alkotóelemei. Az anyagcsere során rettentően reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. Az orvostudomány mai nézőpontja szerint ezek a szabad gyökök leginkább a daganatos megbetegedésért, érrendszeri problémákért és az öregedésért felelősek. Zöld tea adatokért kattintson erre a weboldalra. A zöld teában található tömérdek antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű vegyületek megkötésével a zöld tea fogyasztása jelentősen megóvja egészségünket.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-10-11 18:26