A zöld tea segítség a tumoros betegségek leküzdésében

Gondot okoz a reggeli ébredés? Fogyasszon kávé helyett zöld teát. A zöld teában megtalálható koffein más féle módon hat testünkre, mint a kávéban meglévő koffein. A zöld tea élénkítő hatása ennek következtében később és elnyújtva jelentkezik

Zöld tea - A zöld teában és a kávéban ugyanúgy előfordul a koffein. Számtalan embernek nélkülözhetetlen a korai kelésben. Továbbá nap közben is szükség van a pezsdítő hatású koffeinre. De nem mindegy, hogy zöld tea vagy kávé fogyasztásával juttatjuk testünkbe a fontos vegyületet. Általában elmondható, hogy a zöld tea kevesebb koffeint tartalmaz. A zöld teában található koffein felhasználása csersavakhoz kapcsolódik, így máshogyan szívódik fel, mint a kávéban lévő koffein. A pezsdítő hatás ezáltal később és elnyújtva jelentkezik. Ami igen nagy különbség: tovább tart.

A mindennapos zöld tea fogyasztás hatása sok ember kíváncsiságát felkeltette. Hiszen a zöld tea nagyon sok jótékony hatással rendelkezik. Számtalan tanulmány feltárta, mennyire jótékony hatása van, ha zöld teát fogyasztunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának veszélyét. A kór legyőzésében is segít. Zöld tea részletezése a tea.hu honlapon. A zöld teában lévő egyik alkotóelem olyan folyamatokat aktivál, ami a beteg sejtek elhalásához vezet. Míg normális sejteket sértetlenül hagyja.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-11-19 22:28