Amiket gázszerelő témakörben biztosan tudni kell

Az elavult gázkonvektor borzalmas teljesítménye miatt sokkal több pénzt költ el gázdíjra. Egy profi gázszerelő díja sokszorosan megtérül egy hibátlanul üzemelő gázkonvektorral

Gázszerelő - Hazánkban számtalan lakást veszélyeztet a szén-monoxid mérgezés az elavult gázfűtési rendszer miatt. A 20 évnél öregebb berendezések száma megközelíti a 30 ezret. A régi készülékek nagyon komolyan veszélyeztetik épségünket. Saját lakóhelyünk miatt rendkívül fontos, hogy gyakran ellenőriztessük gázszerelővel a készülékeinket.

Mikor gáztűzhelyt vásárol, mindenképpen igényelje gázszerelő mester segítségét. A gáztűzhely bekötése ugyanis számtalan problémát hordozhat magában. A gáztűzhely bekötését csakis erre érvényes hatósági engedéllyel rendelkező gázszerelő viheti véghez. A szakértelmet mellőző gáztűzhely bekötéssel nem csak a szavatosság érvényességét kockáztatja, hanem súlyos veszélynek teszi ki otthonát. Gázszerelő adatokért kattintson ide.

A gáztűzhely bekötés ára igazán változó. Sok feltétel alakítja ki a végleges összeget. Először minden esetben a gázszerelő szakembernél kell puhatolózni. A gáztűzhely bekötés ára a távolságtól is függ. Célszerű megkérdezni a gázszerelőt a kiszállás áráról. Emellett van-e ezen kívül valamilyen extra díj. Egy kiváló gázszerelőt találni nem is könnyű elfoglaltság. Értelemszerűen egy jó gázszerelő weblapon ezeket a díjakat is fellelhetjük.

Címkék: gázszerelő

Forrás: gebegaz.hu, 2016-11-23 13:26