Kiemelkedő antioxidáns tartalma eredményeképp a zöld tea fogyasztás pótolhatatlanná vált

Gondot jelent a reggeli ébredés? Igyon kávé helyett zöld teát. A zöld teában lévő koffein másképp hat testünkre, mint a kávéban megtalálható koffein. A zöld tea felpezsdítő hatása ennek eredményeképp később és enyhébben jelentkezik

Zöld tea - Fogyásban is nélkülözhetetlen feladata van a zöld teának. Felmérések bebizonyították, hogy a zöld teában található molekulák kedvezően befolyásolják a vér koleszterinjét. A súlytöbblet elleni harcban fontos funkciója van a zöld tea anyagcserére gyakorolt jelentős hatása. Zöld tea javaslatok ezen a weboldalon. Rendszeres sporttal kombinálva a zöld tea fogyasztása még kimagaslóbb testsúly csökkenést eredményez. Gyorsítja az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be kulcsfontosságú feladatot.

A rendszeres zöld tea fogyasztás hatása nagyon sok ember figyelmét felkeltette. Ugyanis a zöld tea temérdek kedvező hatással bír. Nagyon sok kutatási eredmény feltárta, mennyire pozitív hatása van, ha zöld teát fogyasztunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedés kialakulásának kockázatát. A kór leküzdésében is segít. A zöld teában meglevő egyik vegyület olyan folyamatokat aktivizál, ami a káros sejtek pusztulásához vezet. Míg normális sejteket sértetlenül hagyja.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-11-17 18:18