A bútorszállítás gyakori hibái és a megoldás: Teher Taxi

Hozzáértő költöztetés jó áron. Sok esetben jelent bosszantó szituációt, hogy a költöztetés után az ár magasabb a megbeszéltnél. Ennek búcsút inthet, ha ezt a költöztető céget választja

Lomtalanítás - Gyakran nem tudni, hogy milyen olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt rakodtunk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a nehéz mosógép belevág a tenyerembe. A régi utálatos élmények miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Gyorsan felmérték a terepet, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Bútorszállításkor nagyon elengedhetetlen, hogy milyen körülmények között jutnak drága dolgaink a korábbi helyéről az új helyére. Sokan az ismerősöket kérik meg abban, hogy legyenek segítség a költözésben. Ami gyakran számos bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos felszerelések szállítása nem is olyan felhőtlen. Költöztetés folytatása itt. Azt gondoljuk, hogy a négy saroknál egy-egy ember megemeli, majd lecipeli és felteszi az autóra. Csakhogy az ilyesmi kezdetleges megszokások során szoktak nagyon csúnyán kárt szenvedni az eszközeink. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-12-27 13:25