Beltéri IP kamera rendszer

A korszerű technológiának hála akár 4 MP felbontást is tudunk készíteni

IP kamera - A korszerű technológiának köszönhetően akár 4 MP képfelbontást is képesek alkotni megvehető és baráti áron. Az IP kamera rendszerek a precíz gyártásnak köszönhetően kis műszaki hajlammal, komolyabb tudás hiányában is hamar otthon is felszerelhetőek. Az IP kamera megfigyelő rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő funkcióval, amit időrendi sorrendben kilistáz és rögzít a merevlemezre.

A sötétben lopakodó tolvajokat is tetten érhetjük. az IP kamera beépített infra megvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera őrködő rendszer minden egyes nap 24 órájában fáradhatatlanul őrködik értékeink felett, ennek köszönhetően Ön probléma nélkül végezheti mindennapi teendőit.

IP kamera rendszerek webes és telefonos hozzáféréssel. Az Őrködő weboldalon választ találhatunk házunk megvédésére és a magunknak nélkülözhetetlennek tudott felszerelések szakadatlan felügyelet alatt tartására IP kamera rendszerrel. Az IP kamera rendszerek már nem csak a cégek számára elérhetőek, mint 10 évvel régebben, hanem hétköznapi felhasználók részére is.

Címkék: IP kamera

Forrás: orkodo.hu, 2017-03-21 17:44