Részecskeszűrő tisztítás

Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha az autó üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye különösen csökkent

Részecskeszűrő - Sokan nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel járművek részecskeszűrővel szereltek. A részecskeszűrő szerepköre az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabadon távozását. Egy kiváló részecskeszűrő a korom 90 százalékát képes magába ejteni.

A részecskeszűrő tisztítja magát. De ehhez magasabb fordulatszámon kell utazni több ideig. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a részecskeszűrőben előforduló korom kiég. A részecskeszűrő baja túlnyomóan 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez nagyrészt a jármű felhasználásától függ. Akik kiváltképp rövid utakon használják, korábban szembesülnek a problémával.

A rossz minőségű részecskeszűrőt javítani vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon borsos költségű, amíg utóbbi olcsó eljárás. Régebbi gépkocsi megvásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számottevő esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül. Részecskeszűrő részletek a reszecske-szuro.hu weboldalán.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-05-11 16:47