Online rádió jól ismert műsorokkal

Számtalan felkapott felvétel egy nem mindennapi online rádióban

Rendkívül csodálatos, hogy az online rádióban húsz munkatárs gályázik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Ma már sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a sérült emberek életét. Ebben segít a kivételes online rádió. Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Trükkök a Lépés Rádió online rádió blogon. Kerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Az online rádió közösségének meghatározó, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársait. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak. Meghatározó célja a kedvelt online rádiónak, hogy teret adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják kifejezni tehetségüket.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-05-23 11:58