Rejtett IP kamera eladó

IP kamera rendszerek online és okostelefonos hozzáféréssel

Az Őrködő webáruházban megoldást találunk otthonunk megóvására és a nekünk elengedhetetlennek tudott javak szüntelen felügyelet alatt tartására IP kamera rendszerrel. Az IP kamera rendszerek már nem kizárólag a vállalkozók számára hozzáférhetőek, mint tíz évvel ezelőtt, hanem hétköznapi felhasználók részére is. IP kamera rendszerek netes és mobilos vezérléssel.

Az IP kamera biztonsági rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő szereppel, amit időrendi sorban listáz és dokumentál a háttértárolóra. Az IP kamera rendszerek az alapos mérnöki tervezésnek köszönhetően elenyésző technikai tehetséggel, nagyobb ismeretek hiányában is gyorsan házilagosan is telepíthetőek. A fejlett technológiának hála akár 4 MP felbontást is képesek alkotni elérhető és megfizethető árkategóriában.

A sötét helyen lopakodó betörőket is tetten érhetjük. az IP kamera beépített éjjellátó inframegvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera megfigyelő rendszer a nap huszonnégy órájában fáradhatatlanul őrködik kincseink felett, ilyenkor Ön aggódás nélkül folytathatja hétköznapi teendőit. Ötletek az Őrködő IP kamera honlapon.

Forrás: orkodo.hu, 2018-08-03 14:34