Online rádió felkapott műsorokkal

Számos felkapott felvétel az online rádióban

Magyar rádióállomások - Roppantul lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz kolléga szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió és a rádióállomások frekvenciái munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép munkatársakkal.

Az online rádió személyzetének fontos, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársait. Fontos célja a népszerű online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják feltárni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Online rádió folytatása itt. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Napjainkban már számtalan helyen van érzékenyítő rendezvény. A Lépés Rádió online rádió honlapján kereshető még több részlet. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a sérült emberek életét. Ebben társ a kivételes online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-12-09 20:28